Heb jij last van pigmentvlekjes/melasma of zwangerschapsmasker? Dan is de bb glow behandeling de oplossing voor jou!

De BB glow behandeling kun je vergelijken met een semi permanente BB cream. D.m.v. deze behandeling kunnen littekentjes, pigmentvlekjes en grove poriën in de huid worden vervaagd. Zo krijgt u een egalere en glowy skin!

Tijdens de bb glow behandeling wordt er met een nanoneedling pen met nano naaldjes een oplichtend serum in de huid gebracht. De behandeling is volledig pijnloos en totaal niet schadelijk voor de huid. Door de nano naaldjes worden er minuscule tunneltjes in de huid gemaakt waardoor het serum zich opneemt in de huid en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Collageen verstevigt de huid en gaat rimpelvorming tegen.

 

Om het beste resultaat te bereiken is het aan te raden deze behandeling in kuurverband (3x) te laten doen. Kiest u gelijk voor een kuur? Dan krijgt u een aantrekkelijke prijs voor de 3 behandelingen samen.

Boek hier jouw afspraak onder het kopje GEZICHT 

 

Waaruit bestaat de BB glow behandeling?

- Reiniging van de huid met een schuim of gel cleanser.

- Dieptereiniging 

- Drogen en ontvetten van de huid

- Aanbrengen hydraterend serum met hyaluronzuur.

- Aanbrengen BB glow serum. 

- Nano needling om het serum in de huid te brengen, dit is pijnloos!

- Insluizing van het  BB glow serum d.m.v. een sheet mask (dit masker sluit de huid af waardoor het serum tijd heeft om opgenomen te worden door de huid. Dit masker voelt ook verfrissend en verkoelend.)

- LED therapie tijdens het intrekken van het masker. 

- Aanbrengen dagverzorging met zonnefactor.