Hoe werkt het maken van een afspraak?

Kies de behandeling (meerdere behandelingen aanklikken is ook mogelijk) , kies eventueel een medewerker, kies de datum en het tijdstip. Is er geen plek? Dan kun je je ook aanmelden voor de wachtlijst, dan krijg je een mailtje als er een plekje vrij komt! Vul daarna jouw persoonlijke gegevens in. Na de bevestiging van jouw afspraak ontvang je een bevestigingsmail.

Let op! Heb je al PMU? Ben je behandeld door een andere salon en ben je niet tevreden waardoor je door ons behandeld wil worden? Dan ontvangen wij graag eerst foto’s in daglicht. Het kan zijn dat wij de wenkbrauwen kunnen coveren, maar in sommige gevallen moeten wij de wenkbrauwen eerst laseren. Stuur de foto's naar beautytrendutrecht@gmail.com

Afspraken kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 48 uur van tevoren (m.u.v. permanente make-up afspraken, hiervoor geldt tot een week van tevoren). Bij een niet tijdige annulering brengen wij 75% van de behandeling in rekening. Dit omdat er tijd is gereserveerd waarin wij ook andere klanten hadden kunnen helpen.