Bij BEAUTYTREND kunt u ook terecht voor huidverbetering. Wij bieden huidverbeteringsbehandelingen aan voor acné, rimpelvorming, littekens en meer. Kies hier onder voor de juiste behandeling voor uw huid. Weet u niet zo goed welke behandeling bij uw huid past? Neem dan contact op of boek een classic facial of relaxing facial. Deze behandelingen zijn namelijk voor iedereen geschikt. Wij kunnen u ook het beste huidadvies geven als u langskomt voor een van deze behandelingen. Zie het als een intake behandeling, maar wel een waar u gelijk al baat bij heeft en even lekker kunt ontspannen! 

Boek hier jouw huidverbeteringsbehandeling!

 

De juiste behandeling als u redelijk wat ontstekingen en mee eters heeft. De behandeling duurt gemiddeld een uur en bevat:

- Reiniging met schuim of gel cleanser.

- Verweken bovenste huidlaag dmv stoomdamp.

- Lijnzaadpakking of enzymen peeling.

- Uitzuiveren ( mee-eters en puistjes verwijderen) 

- Masker 

- PH waarde normaliseren met een toner

- Hydraterende crème

 

De geschikte behandeling als u heel aanwezige acné heeft. Bij deze behandeling is er extra tijd voor het uitzuiveren zodat alle onzuiverheden in 1 behandeling kunnen worden verwijderd. Deze behandeling bevat:

- Reiniging met schuim of gel cleanser.

- Verweken bovenste huidlaag dmv stoomdamp.

- Lijnzaadpakking of enzymen peeling.

- Dieptereiniging met facial scrubber

- Uitzuiveren ( mee eters en puistjes verwijderen) *extra tijd

- Masker

- PH waarde normaliseren met een toner

- Hydraterend serum & crème.

 

Heb je last van pigmentvlekjes, littekens van bijv. acné of fijne lijntjes? Dan is een fruitzuur/chemische peeling perfect! De peeling haalt een dun laagje van de huid weg waardoor er een frisse nieuwe huid naar boven komt. Doe je deze behandeling in kuurverband dan kunnen de littekens, pigmentvlekjes etc. helemaal verdwijnen. Wij raden aan deze behandeling 3/4 keer te herhalen met een tijd van 3/4 weken er tussen. Combineer de behandeling met LED therapie om nog sneller het gewenste resultaat te bereiken!

 

Onze gezichtsbehandelingen zijn te combineren met LED lichttherapie. Dit kunt u los bij de behandeling boeken. LED therapie heeft verschillende effecten waar verschillende licht kleuren bij horen.

Rood: stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en worden voorkomen. Ook verbetert het de genezing van littekens en vermindert het bestaande littekens. 

Blauw: doodt de p. acnes bacterie waardoor acné wordt verminderd en remt nieuwe ontstekingen in de huid. Goed te gebruiken bij een gevoelige huid. 

Groen: helpt bij het verminderen van een grauwe huid, balanceert een vette huid en verbetert de celvernieuwing.