Bij BEAUTYTREND UTRECHT kunt u ook terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen. U kunt terecht voor de classic gezichtsbehandeling van ongeveer 60 minuten. Tijdens deze behandeling wordt er vooral gefocust op het reinigen van de poriën en het verwijderen van dode huidcellen. De producten worden afgestemd op uw huidtype.

 

De relaxing gezichtsbehandeling met uitgebreide gezicht, schouders en nekmassage is ook gericht op reiniging van de huid, maar nog meer op een ultieme ontspanningservaring. Echt even ontspannen doordat uw spieren los worden gemasseerd. Tijdens deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van etherische oliën die uw geest nog meer ontspannen. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten. 

 

De behandelingen zijn ook geschikt voor mannen. De producten en behandelwijze worden dan afgestemd op de mannenhuid en eventueel baarden.

Boek hier jouw gezichtsbehandeling!

 

Inhoud van onze behandelingen

- Huidanalyse

- Warm kompres

- Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging (peeling of lysing)

- Stomen

- Uitzuiveren ( mee-eters en puistjes verwijderen)

- Masker 

- Toner + dagcrème

Prijs: € 66

 

- Huidanalyse

- Warm kompres

- Oppervlaktereiniging

- Dieptereiniging (peeling of lysing)

- Stomen

- Uitzuiveren uitgebreid

- Uitgebreide massage gelaat, decolleté en hals.

- Masker

- Toner, serum en crème.

Prijs: € 86

Onze gezichtsbehandelingen zijn te combineren met LED lichttherapie. Dit kunt u los bij de behandeling boeken. LED therapie heeft verschillende effecten waar verschillende licht kleuren bij horen.

Rood: stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en worden voorkomen. Ook verbetert het de genezing van littekens en vermindert het bestaande littekens. 

Blauw: doodt de p. acnes bacterie waardoor acné wordt verminderd en remt nieuwe ontstekingen in de huid. Goed te gebruiken bij een gevoelige huid. 

Groen: helpt bij het verminderen van een grauwe huid, balanceert een vette huid en verbetert de celvernieuwing.