Permanente lipstick is de nieuwe trend op beauty gebied! Ben jij het zat om elk uur je lippenstift bij te moeten werken? Een lip blush-behandeling, ook wel bekend als lippen tatoeage of permanente make-up voor de lippen, is een cosmetische procedure waarbij pigment in de lippen wordt ingebracht om ze er natuurlijk roze, vol en goed gedefinieerd uit te laten zien. Zo hoef je geen lipstick meer te dragen!

Een lip blush-behandeling kan een mooie en langdurige oplossing zijn voor mensen die vollere en beter gedefinieerde lippen willen zonder dagelijks lippenstift of lippenpotlood te hoeven aanbrengen. Het resultaat blijft tot wel 4 jaar zitten! Voor deze behandeling bent u bij Beauty Trend in Maarssen aan het juiste adres!

 

Op deze foto is het proces te zien:

Foto 1: De eigen lipkleur/vorm van de klant.

Foto 2: De vorm uitgetekend voorafgaande de behandeling. Dit gaat in overleg, naar jouw wens. 

Foto 3: De lippen net na de behandeling, ze zijn wat gezwollen en fel gekleurd.

Foto 4: De lippen zijn genezen, de genezing duurt ongeveer een week. De lippen zijn mooi natuurlijk van kleur. 

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een lip blush-behandeling?

Een lip blush-behandeling duurt meestal ongeveer 2 uur, inclusief de tijd voor de verdoving en het voortekenen van de lipcontouren.

Doet een lip blush-behandeling pijn?

Tijdens de behandeling wordt een verdovende crème of gel gebruikt om het ongemak te minimaliseren. Sommige mensen kunnen nog steeds lichte ongemakken voelen, maar de meeste ervaren geen pijn.

Hoe lang blijft een lip blush-tatoeage zitten?

De duur van een lip blush-tatoeage kan variëren, maar meestal blijft het resultaat 1 tot 3 jaar behouden voordat het begint te vervagen. Regelmatige touch-up behandelingen kunnen nodig zijn om de kleur en vorm te behouden.

Kan ik mijn lipkleur kiezen bij een lip blush-behandeling?

Ja, je kunt de kleurpigmenten samen met ons kiezen om de gewenste lipkleur te bereiken. De kleur moet echter zorgvuldig worden geselecteerd, omdat permanente make-up lang meegaat.

Kan ik mijn lippen na de behandeling nog steeds opmaken?

Ja, je kunt nog steeds lippenstift of lippenpotlood gebruiken als je dat wilt, maar veel mensen vinden dat ze na een lip blush-behandeling minder make-up op hun lippen nodig hebben vanwege de mooie kleur die al is bereikt.