Heb jij last van een van de volgende huidproblemen en wil jij daar vanaf? Dan is de carbon peeling de perfecte behandeling voor jou!

- grove porien 

- acne

- puistjes

- onzuivere huid

- je huid wordt snel vettig

- littekens

- fijne lijntjes

De carbon peeling behandeling is perfect om de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de grootte van de poriën te verminderen en de algehele toon en textuur van de huid te verbeteren. Het wordt ook gebruikt om acne, acne-littekens en andere huidproblemen te behandelen.

De behandeling is volledig pijnloos!

 

Een beschrijving van de stappen die tijdens een carbon peeling behandeling worden uitgevoerd:

  1. Voorbereiding: Voordat de behandeling begint wordt uw huid goed gereinigd en voorbereid op de carbon peeling.

  2. Aanbrengen van het vloeibare koolstof over het gezicht & eventueel de hals en decolleté kunnen tegen een meerprijs ook mee behandeld worden als u daar veel last heeft van grove poriën of rimpelvorming.

  3. Laserbehandeling: Nadat het vloeibare koolstof is aangebracht, zal de behandelaar de pico laser gebruiken om het koolstof te verdampen, wat helpt om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van collageen te stimuleren.

  4. Verwijderen van het vloeibare koolstof: Na de laserbehandeling zal de behandelaar het overgebleven vloeibare koolstof verwijderen van uw huid.

  5. Verzorging van de huid: Na de behandeling zal de behandelaar uw huid verzorgen met een hydraterende crème of lotion om het herstel van de huid te bevorderen.

 

De Carbon peeling is een huidverjongingsbehandeling die gebruikmaakt van vloeibaar koolstof om de huid te exfoliëren en dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen. De behandeling wordt soms ook wel een "carbon laserpeeling" of "carbon gezichtsbehandeling" genoemd.

Tijdens de behandeling brengen wij het vloeibare koolstof op de huid aan en vervolgens wordt de laser gebruikt om het koolstof te verdampen. De laser schiet het koolstof van de huid wat helpt om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van collageen te stimuleren. Collageen is een eiwit dat helpt om de huid jeugdig en glad te houden. De behandeling wordt meestal in een kuurverband met meerdere behandelingen aangeraden, de behandelingen zijn verdeeld over enkele weken of maanden, om het gewenste resultaat te behalen.