Denk jij eraan om je tattoo volledig te laten verwijderen of op te lichten om deze vervolgens te laten coveren met iets anders? Kies dan voor deze behandeling!

 

De pico laser is een van de meest geavanceerde lasersystemen die momenteel worden gebruikt voor het verwijderen van tattoo's. Het systeem maakt gebruik van zeer korte laserpulsen van minder dan een picoseconde (een miljardste van een seconde) om de inkt in de huid te breken. Deze korte pulsen zorgen ervoor dat de laser minder schade toebrengt aan het omringende weefsel, wat resulteert in een sneller herstel en minder pijn tijdens de behandeling.

De pico laser is een van de meest effectieve manieren om tattoo's te verwijderen, vooral omdat het systeem in staat is om verschillende kleuren te verwijderen. Het is ook effectiever bij het verwijderen van kleinere tattoo's, aangezien de laser de inkt dieper in de huid kan bereiken.

Het verwijderen van een tattoo met de pico laser kan enkele behandelingen vereisen, afhankelijk van de grootte en de diepte van de tattoo. Tijdens de behandeling zal de huid worden verdoofd om ervoor te zorgen dat de patiënt geen pijn voelt. Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn, maar dit zal na verloop van tijd verdwijnen.

Twijfel je nog over de behandeling of wil je graag even persoonlijk advies? boek dan een gratis intake behandeling!

Online boeken