Ben je niet meer tevreden met je huidige permanente wenkbrauwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vele klanten gingen u voor. Wij kunnen uw oude permanente make-up weg laseren en eventueel daarna nieuwe permanente make-up aanbrengen die wel naar uw wens is! We weten het, laseren klinkt allemaal erg eng. Dat valt reuze mee! Vind je het toch heel eng? Boek dan een intake behandeling, dan leggen we je alles haarfijn uit en stellen we je helemaal op je gemak. Boek hier je intake

 

Om permanente make-up te verwijderen met de pico laser, wordt de laserenergie gericht op het getatoeëerde gebied. De energie wordt opgenomen door de pigmenten in de tattoo, die hierdoor worden afgebroken in kleine deeltjes die vervolgens door het lichaam worden opgenomen. De pico laser kan worden aangepast aan verschillende golflengten en pulseerdurations, afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt en het type permanente make-up dat wordt behandeld.  

Zie hier onder onze een aantal van onze resultaten na 1 laser behandeling:

 

Mocht u na het laseren graag weer nieuwe permanente make-up willen laten doen, dan is dit bij ons ook mogelijk. Zie hier het resultaat van een van onze klanten na 1x laseren en een nieuwe powderbrows behandeling.