De pijnloze lipfillers zonder naald is een nieuwe techniek op de markt. Door middel van de hyaluron pen worden de fillers op een 100% veilige en pijnloze manier in de huid gebracht. Ook heeft u na deze behandeling geen last van de zwelling of blauw plekken!  Onze salon werkt uitsluitend met gecertificeerde en gekeurde fillers. Ook heeft onze hyaluronpen een CE keurmerk.  Onze specialisten zijn uiteraard gecertificeerd en bekwaam om deze behandeling uit te voeren. Hierdoor is deze behandeling 100% veilig. Wij voeren voorafgaande de behandeling een intake uit. Zo weten we zeker wat uw verwachtingen zijn en of u geschikt bent om de behandeling te ondergaan.

 

De hyaluron pen brengt de fillers in de huid door middel van luchtdruk. De pen duwt de fillers gelijkmatig in de huid waardoor er veel minder kans is op ophopingen van fillers. De fillers worden als het ware in de huid geduwd zonder naald. Het effect van deze behandeling is mooi natuurlijk. Wel kunt u het effect opbouwen door vaker terug te komen. 

 

De hyaluron pen is te gebruiken voor de volgende zones: neus lippenplooi, lippen en rokerslijntjes. U kunt tijdens het maken van een afspraak zelf kiezen hoeveel ML u zou willen. Wij zullen u tijdens de behandeling een vrijblijvend advies geven. Boek hier je afspraak onder het kopje FILLERS