WIMPEREXTENSIONS 

 

Als u kiest voor one by one wimperextensions dan wordt er 1 extension per eigen natuurlijke wimper geplaatst. Dit geeft een mooi natuurlijk effect. De lengte en krul kunt u zelf bepalen. Een sterke krul of een zwakke krul is beide mogelijk. Boek hier one by one wimpers

Twijfel je nog tussen one by one en volume wimpers? Dan is hybride de perfecte tussenstap. Hybride is namelijk een mix van one by one wimpers en volume wimpers. Zo geeft het toch een natuurlijk effect en kun je vast wennen aan wat vollere wimpers! Boek hier hybride wimpers

Bij volume wimpers worden er 2 of 3 haartjes per natuurlijke wimper geplaatst. We plaatsen een zelf gemaakte waaier van 2/3 extensions op uw wimpers. Deze waaiers hebben een nog betere hechting dan one by one wimpers en blijven daardoor langer zitten. Elke 2 weken opvullen is met een volume set meestal niet nodig! Boek hier volume wimpers

Russian volume is de meest volle techniek voor wimperextensions. Er worden 4 tot 6 haartjes in een waaier per natuurlijke wimper geplaatst. Dit geeft veel volume aan de wimpers zonder dat dit te zwaar is voor de eigen wimpers. Er worden namelijk hele dunne zachte wimperextensions gebruikt. Vele malen dunner dan een one by one wimper, anders zou het natuurlijk veel te zwaar worden. Russian volume blijft het langste zitten van alle wimperextensions soorten. Wil je dat de wimpers lang blijven zitten en lang vol blijven? Kies dan Russian volume! Boek hier russian volume wimpers

Het is wel belangrijk dat er goed omgegaan wordt met de wimperextensions. Doe je dit niet, dan kunnen wij niet garanderen dat de wimpers mooi en lang blijven zitten. 

- 24 uur na de behandeling de wimperextensions niet nat maken, let dus op met douchen.

- Vermijd een harde stroom water op de wimperextensions. Zet dus niet de douche straal op de ogen. 

- Kijk uit voor foundation of andere make-up rond de ogen, dit kan tussen de extensions ophopen waardoor ze sneller uitvallen.

- Laat de wimperextensions aan de lucht drogen.

- Wrijf niet in de ogen en trek niet aan de wimpers

- Reinig de wimperextensions minimaal 2x per week met de speciale reinigingsfoam, te koop in onze salon of in onze webshop!

- Verwijder nooit wimperextensions zelf! Hierdoor trek je je natuurlijke wimperharen eruit. Boek een afspraak om uw wimpers telaten  verwijderen.

 

Het zetten van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 1,5 uur (hangt af van de hoeveelheid natuurlijke wimpers van de klant). Op elke natuurlijke wimperhaar wordt een wimperextension aangebracht. Voor de behandeling bespreken we bij Beautytrend in Maarssen precies wat uw verwachting is, en voor welke look u wil gaan. Onthoud wel dat elk oog anders is, en het per ook verschilt hoe de haartjes staan en hoe de wimperextensions komen te staan. Het kan ook zijn dat u aan het ene oog meer natuurlijke wimpers heeft dan aan het andere oog. U bepaalt zelf de dikte, lengte en krul van de wimperextensions, zo kan elke mogelijke look worden gecreëerd. Ook kan u kiezen of u de langste wimperextensions aan de buitenkant of in het midden van het oog wil, zo kan er ook een andere look worden gecreëerd. De wimpers worden bevestigd met een speciale bonder, deze bonder is hypoallergeen en bevat geen schadelijke stoffen. Beauty trend Utrecht in Maarssen werkt met de zachtste wimperextensions gemaakt van cashmere. De wimpers worden ook wel 'flat lashes' genoemd, dit omdat de wimperextensions plat zijn en daardoor een veel betere hechting hebben dan ronde wimperextensions. Doordat de wimperextensions plat zijn, zijn zij ook veel lichter en zachter en zal u niet eens door hebben dat u wimperextensions draagt.

 

Hoe lang de wimperextensions blijven zitten hangt af van uw wimpergroeicyclus. Het is normaal als u 1-5 wimpers per oog per dag verliest, dat is de normale wimperuitval. Per persoon kan dit wel verschillen. Ook kunnen medicijnen haaruitval vergroten, stress kan ook haaruitval veroorzaken. Elke haar heeft drie fasen, de groeifase, overgangsfase en uitvalfase. Op zogenaamde babyhaartjes die nog volop in de groei zijn kan nog geen wimperextension worden geplaatst omdat deze nog te zwak zijn en dan zullen breken. De totale groeicyclus van een wimperhaar duurt gemiddeld 8 weken (2 maanden). In de overgangsseizoenen (herfst en lente) is de groeicyclus altijd sneller (lash shed) en zal u dus sneller moeten opvullen. 

Door de wimperuitval raadt beautytrendutrecht aan om tussen de 2 of 3 weken de wimperextensions te laten opvullen. Zo behoudt u een mooie volle set. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eenmalig wimperextensions te laten zetten, als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of een feestje heeft. Wij kunnen de extensions daarna voor u verwijderen.